Redmi Note 9s – Dari Nota Ke Kamera



Nyahkotak – Redmi Note 9s telah dilancarkan semalam dengan membawakan spesifikasi seperti Snapdragon 720G, Ram 4GB dan storan dalaman 64GB. Rekaan kamera yang unik memberikan sentuhan menarik pada peranti ini. Sila Lihat Video Penuh

Nguồn:https://benbachdang.com/

  • tukarlah bahasa menyah kotak kepada unboxing..info lagi smpai bro

    dst nurfaiz 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • redmi note 9s dgn realme 8pro mne lgi bagus??

    zart 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • MATA HIDUNG DAN MULUT HAHAHA Baru perasan muka orang kt situ

    Puttry Baharudin 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Sapa nak beli p beli dkat lazada woiii….699 ja berbaloi hanggittt…….dgan 720snapdragon 4 camera jenuh take picture

    Moxe Note 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Design dia lawooo

    Abdul Hayyi 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Harga murah betol.
    729G
    Bateri besar lagi tu.5000+

    MICKEY_ KEKUWIT 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Cara penyampaian cm org terpaksa je… Tk suka redmi suruh org len la present

    Lee Shinn 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Terperap dkt studio je ke fazli🤣

    Aidid Someone 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Tunggu redmi 9 ( take note) katanye pakai mtk g70 harap hp tu support gyroscope

    Azam Aziz 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Bapak murah siak…. Guna sd 720g….gaming punya tu

    MK fans 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Salam..graphic hd x utk pubg?

    M. Fazwan 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Fon ni besar sgt lepastu dia punya berat tu perghh jatuh kat muka lebam oo😵

    Akmal 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Fikir nak beli fon baru tp setakat ni pakai Vivo Y85 masih berpuas hati dgn performance nya.Sabarlah wahai hati tggu lps Covid19 reda 😶

    Leo Spin 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Kimak lah baru je beli redmi note 8 4 bulan yang lalu mana tau si n9 ni keluar cepat sangay

    Pubg 0583 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Harga dia berapa?

    Not Humannn 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Nub

    Khairul Syafri 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Betul laa.. macam muka 😂😂😂

    Torasama 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Betul laa.. macam muka 😂😂😂

    Torasama 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Gw kira orang Indonesia, ternyata Malaysia. Maaf salah server

    Muhammad Ryzeky Setiawan 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Nasib dah keluar😂😂baru stalk fb xiaomi😂😂btw tumpang tanya Faz, kalau beli phone baru ke ape wajib ke cas phone selama 8 jam?

    ArifPuth ._ 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Mana Bagus.. Samsung m31, oppo A9 2020 dan redmi Note 9s???

    awak ke 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Phone ni ade micro sd slot x guys?

    Mr Farid 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Kamera selfie macam S20

    Azril Harun 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Yang menariknya baterinya besar 50202 mAh
    Dan cip pemprosesannya snapdragon 720G

    Muhd Ilman 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Redmi Note 8 Pro User mampu tengok jea fon nii

    Azhan Lias 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Jauhh nauu kamera nya

    ir fan 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Apa kelebihan rog phone 3 dengan rog phone 2 yang akan datang ni

    Honey Farhana 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Untuk operatig system sahaja berapa GB guna?

    dodol hangit 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Dan aku still pakai redmi 4a dan redmi note 7 😂

    Arsya Shamoön 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Baru beli redmi note 8 haritu, dah keluar rn9s lak. Ok siapa nak beli phone Aku ni?

    Danial Hakkim 03/26/2020 11:08 pm Reply
  • Mcm best lg review by "fahim zahar"..yg nie mcm review ala kadar..

    Ismail Mazlan 03/26/2020 11:08 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *