Cara Dropship di Shopee dan Cara grow followers Shopee 2020 – PART 1 PROMO EBOOK RM20



PROMOSI EBOOK + LIST SUPPLIER TRUSTED DROPSHIP 2020 SHOPEE ! ! !

A – Z SAMPAI ANDA MENJANA INCOME

PALING PENTING ADA LIST SUPPLIER

HARGA 100 PEMBELI PERTAMA RM20 SAHAJA !!!
CEPAT WHATSAPP
KLIK LINK WS

WS 0163114719

💵 EBOOK ASAS DROPSHIPING SHOPEE 2020 BAHARU 💵

LENGKAP DENGAN PEMBELAJARAN UNTUK BERMULA PERNIAGAAN DROPSHIP DI SHOPEE.

6 Topik Penting 🔥

1. Menjadi Shopee Seller
2. Mengenalpasti produk dan supplier
3. Listing produk di Shopee
4. Membuat Shopee Ads
5. Menguruskan Order
6. Menambah Followers di Shopee

dan BONUS : LIST SUPPLIER DI SHOPEE

Harga Sebenar RM100 😱

Tapi untuk 100 pembeli pertama hanya RM30 dibuka masa terhad !

HANYA RM30 ❗❗❗

Jangan risau anda boleh memulakan bisnes dropshipping di Shopee tanpa modal. Ikuti video tutorial step by step oleh saya.

Selamat menonton !

Nguồn:https://benbachdang.com/

  • So deal dengan pemborong mcm tu je ke?

    aziz zakaria 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • terima kasih Sifu Alif … banyak info saya dapat memandangkan saya masih baru lagi berjinak2 dalam online business ni.. tq very much

    It's Ken Channel 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • dropship kat shopee ni kena pakai modal kita dulu atau memang tanpa modal langsung?pls reply

    toha dodoldope 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Yg susahnya kena ada laptop nk dibawak kemana2. Sbb shopee takde app untuk seller centre. Kene access melalui website dia. Nak pakai fon mmng agak rumit la kan. Tapi kalau ada usaha, ada la jalan nya hehe

    Mame Kuti 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • PROMOSI EBOOK ASAS DROPSHIP 2020 SHOPEE ! ! RM20 sahaja

    Asas sampai ke List Supplier ada !

    A – Z SAMPAI ANDA MENJANA INCOME

    7 TOPIK 37 MUKASURAT

    HARGA 100 PEMBELI PERTAMA RM20 SAHAJA !!!

    CEPAT WHATSAPP

    KLIK LINK WS https://watsap.my/0163114719

    ALF 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Hi, nak tanya, kalau lah dropship asal barang tu dah delete account, mana nak cari product yg sama?

    Darti Samad 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Salam Alif. Boleh ke DS alamat Shopee dia di Bangi,Selangor. Tapi barang akan di pos dari Sarawak mengguna waybill shopee alamat Bangi tu. Mohon bantuan. tq

    syuhadah zahari 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Tq for sharing

    SARINA SHAFIE 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Great

    Kemistri OL Shop 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Assalamualaikum mahu bertanya kalau jual barang di shopee mengunakan phone boleh kah…minta penjelasan ALIF

    Mar Ismar 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • tq bang ..tapi sound pecah la tk brapa jelas

    Malaya_ tube 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Drect china je dropship ni.. Under agen die dh naik harga sikit

    Liza Zamri 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • assalm… boleh x ajar cara nak edit gamba untuk shopee tu? tkasih

    AZRUL SYAHRIZAN 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • done subsribed

    miss arina 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Akan ada masalah ke kalau customer beli dekat store kita, dan kita beli barang tu drpd store lain. way bill pulak guna store lain punya..?

    Shido Ryoki 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • AMYHL222 guna refer code aku untuk dptkan first shopee user dpt rm8 bro

    halim johar 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • suara sekat2 x jelas

    Arf Holding 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • semoga dmrhkan rzki pd smua

    Zm official 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • kenapa perlu unfollow?mohon pencerahan

    Fakhrul Fauzi 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Tak dapat macam mana nak add product 🙁

    Piqah Razak 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • assalamualaikum alf..tlg ajar aku bt dropship..aku xphm lg lh..hm…

    Epul Ejam 02/20/2020 12:36 pm Reply
  • Banyak aku belajar dropshipping dari channel ni terbaik bosskur link sini https://youtu.be/0i7BwVabkoQ

    Darwin Danial 02/20/2020 12:36 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *